O MENI

Začelo se je z mojo prvo knjigo o ličenju “Face Forward” legendarnega makeup artista Kevyn Aucoina. Zaljubila sem se v barvne kombinacije, različne teksture in neskončne transformacije. Navdušena sem bila nad tem kaj lahko domišljija, čopiči in prsti ustvarijo na človeškem obrazu. Po letih občudovanja umetnikov ličenja in njihovega dela sem spoznala, da je svet lepote in ličenja, svet kamor spadam tudi sama.

Svojo profesionalno pot sem začela z izobraževanjem v svetovno priznani šoli ličenja - Makeup Designory (MUD) Studiu v Berlinu. Tam sem pridobila mednarodno priznan certifikat za Profesionalno Makeup Artistko.

Verjamem v poudarjanje naravne lepote in ne zakrivanje za prevelikimi količinami ličil. Iz vsakega človeka na drugi strani mojih čopičev želim ustvariti njegovo najboljšo verzijo in poudariti atribute. Moja strast je tudi nega kože, neprestano raziskujem lepotno industrijo in se izobražujem na tem področju. Vedno sem pripravljena poskusiti kaj novega in to tudi deliti z vami. Na svojem Instagram profilu delim tudi lepotne trike in nasvete, ki vaše vsakodnevne rutine pred ogledalom naredijo enostavnejše in zabavnejše, na svojem blogu pa delim svoj pogled na poročno ličenje in nasvete za bodoče neveste.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 by Nina Beautyna